Bloc

cartell genèric mostra

Arriba la 15a edició de la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció

Aquesta 15a edició de la mostra de cinema serà diferent. Aquest any des de Salut, Drets, Acció estem construint aliances amb els principals col·lectius en defensa del Dret a la Salut a Catalunya i per aquest motiu, sortim de les sales de cinema, i ens llancem a fer carretera, proposant sessions organitzades...

Sessió preparatòria de la IPHU

Barcelona acull la Universitat Internacional per la Salut dels Pobles (IPHU)

Barcelona acollirà del 4 de maig al 25 de juny la Universitat Internacional per la Salut dels Pobles. La IPHU (per les seves sigles en anglès) és una escola per a activistes de la salut promoguda per l'organització internacional People’s Health Movement (PHM, Moviment per a la Salut dels Pobles), que compta amb més de 45 edicions realitzades a països de tot el món, com Egipte, Sud-àfrica, Kenia, Senegal, Gran Bretanya, Bèlgica, India, Nepal, Sri Lanka, Filipines, Equador, Brasil, Cuba, Guatemala, El Salvador, Canadà i EEUU.
Personal sanitari

Carta oberta als governs i institucions de la UE

El 7 d’abril, el Dia Mundial de la Salut, nosaltres, una àmplia coalició d’organitzacions civils d’arreu d’Europa, exigim urgentment als nostres governs i a les institucions de la UE que implementin una resposta a la Covid-19 basada en la solidaritat global, i que actuïn per garantir que les vacunes i els productes mèdics contra la Covid-19 són accessibles per tothom, arreu del món. Cal augmentar la producció d’aquests productes el més aviat possible.
Logo tectònic. Festival de cinema per sacsejar el món

Programación de Salud, Derechos, Acción al Festival Tectónico

En aquest post trobareu totes les projeccions i activitats que des de la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció hem aportat a la programació del Festival Tectònic. Són tres documentals que es podran veure per la plataforma Filmin i dues activitats vinculades, un monòleg i una tertúlia amb activistes de la sanitat, que es podran veure en línia a través de la plataforma YouTube.
imatge principal

Nuevo article

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries

Festival Tectònic, del 22 d’octubre a l’1 de novembre del 2020.

Salut, Drets, Acció és Tectònic

El confinament va arribar sense avisar, i veient com s’allargava més de l’esperat, cadascú des de casa seva, vam començar a pensar si seria possible continuar amb la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció després de tretze anys d’història. S’havia de cancel·lar o si ens podíem adaptar a les circumstàncies que s’anaven dibuixant, a poc a poc, amb el transcurs dels dies?
Relatoria gràfica del webinar feta per l'il·lustrador Martin Tognola

Lucha contra las privatizaciones sanitarias y experiencias a Europa durante lo Covid19

A final del mes de maig d’enguany, encara sota un confinament estricte a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, vam decidir impulsar un webinar amb una colla de companyes d’arreu d’Europa per conèixer i compartir experiències de lluita contra les privatitzacions sanitàries. La pandèmia mundial havia destapat les vergonyes i mancances del nostre model sanitari. Els efectes de les retallades i la privatització en la sanitat pública es feien notar en un moment de màxima pressió sobre el sistema.