Col.lectius

:: Locals

:: Greds – Emconet

Grup de Recerca en Desigualtats en Salut, Ecologia – Employment Conditions Network. GREDS està format per investigadors/es del camp de la salut pública i treballen entorn un objectiu comú: fer visible, entendre i canviar les desigualtats en salut generades pels determinants socials de la salut. 

:: La Capçalera

Xarxa de residents i professionals sanitaris que desenvolupen la seva activitat a l’atención primaria i que treballen per promoure i sostenir les virtuts de la medicina familiar, comunitària i l’atenció primària entre estudiants, residents, professionals sanitaris i la població general

:: Marea Blanca

Plataforma unitària en defensa de la Sanitat Pública a Catalunya formada per 15 entitats adherides. Defenèn que la salut és un assumpte social, econòmic i polític, i és, sobretot, un dret humà fonamental. 

:: Medicus Mundi Mediterrània

Organització que porta més de 50 anys defensant el dret a la salut a tot el món i en l’enfortiment, la promoció i la defensa dels sistemes públics de salut basats en l’Atenció Primària.

:: Observatori del Deute en la Globalització

És un observatori d’investigació que elabora anàlisi crítica de processos complexos i/o estructurals, per mostrar els impactes i riscos del sistema econòmic i polític, produint eines que faciliten la interpretació de l’context actual. 

:: PASUCat

Plataforma per una Atenció Sanitària Universal a Catalunya formada per 14 col·lectius de l’àmbit de la salut que treballen per tal que el dret a la salut de les persones sigui respectat, especialment en el cas d’aquells col·lectius amb majors dificultats per accedir al sistema sanitari públic. 

:: Quepo

Activistes de la comunicació que treballa creant estratègies de transformació connectant audiovisual, participació i noves narratives. 

:: Xarxa de dones per la salut

És una xarxa de dones feministes motivades per la salut de les dones i del conjunt de la població que treballa per una major qualitat, equitat i calidesa en l’atenció sanitària i per potenciar polítiques de salut amb perspectiva de gènere. 

:: Internacionals

:: People Health Movement

És una xarxa mundial d’activistes de la salut, organitzacions de la societat civil i institucions acadèmiques, especialment dels països en desenvolupament. Actualment, PHM té base en més de 70 països i treballa per la revitalització de l’atenció primària de la salut.  

Salut, Drets Acció compta a més amb un Grup Motor Internacional on hi participen activistes d’entitats com Centro di Salute Internazionales e Interculturale, Geneva Global Health Hub, No Grazie Pago Io, Organization for Workers’ Initiative and Democratization, i Salute Globale