COMUNICACIÓ

Volem una base social àmplia i forta, que doni suport als col·lectius, amb consciència i discurs crític al voltant de la vulneració del dret a la salut. Per això, hem dissenyat una sèrie d’accions de sensibilització: 

Organització de la Mostra “Salut, Drets, Acció” on reivindiquem el cinema i l’audiovisual com a eina de transformació social. La mostra és un espai obert a tota la ciutadania per projectar pel·lícules al voltant dels eixos temàtics, compartir els processos empresos i sumar el màxim nombre de sinergies a les lluites pel dret a la salut. 

Espais de debat crític sobre determinants socials de la salut. Els debats crítics són espais de reflexió i diàleg que organitzem des de l’any 2016 conjuntament amb el Diari Crític. Els debats giren entorn als determinants socials de salut des d’una visió de context global que aterra a les problemàtiques del nostre entorn i que són traslladades i discutides amb els representants polítics que es conviden a debatre. 

Comunicació orientada a la transformació social. La comunicació juga un paper fonamental com a eina de transformació social. Volem seguir potenciant la col·laboració amb mitjans per tal de generar reportatges periodístics d’investigació al voltant de les temàtiques centrals de la campanya i fomentar la visibilitat de les lluites pel dret a la salut.