#StopEbola - Metges sense Fronteres
#StopEbola - Metges sense Fronteres</br>3000 professionals treballant per aturar l’epidèmia a l’Àfrica occidental
http://www.stopebola.es/

En els darrers 20 anys, Metges sense fronteres ha respost, mitjançant la seva campanya #StopEbola, a gairebé tots els brots d’aquesta epidèmia. Porten treballant-hi desde que es va declarar el primer el març de 2014. En l’actualitat compten amb més de 3000 professionals treballant en el terreny, concretament a República de Guinea, Sierra Leone, Liberia i Mali. Han intervingut també en d’altres països com Senegal, Nigeria i la República Democràtica del Congo.


350BCN
350BCN</br>Límit màxim de seguretat de concentració de diòxid de carboni a l’atmosfera
http://world.350.org/350bcn/

350 és el límit màxim de seguretat de concentració de diòxid de carboni a l’atmosfera mesurat en parts per milió. Per damunt d’aquest límit el planeta entra en una crisi climàtica. El nostre objectiu és reduir les perilloses emissions de carboni construint des de sota un moviment ciutadà participatiu, allunyant-nos dels combustibles fòssils i de les pràctiques nocives dels usos del sòl, impulsant la dinamització d’una economia basada en energies netes, transformant el nostre món en un lloc habitable, alegre i just.


AIDA
AIDA<br>Ajuda, intercanvi, desenvolupament.
aida.org

AIDA és una associació independent, apolítica i aconfessional que treballa per millorar el nivell de vida de les poblacions més desafavorides. Des de la seva creació al 1999 creix a poc a poc gràcies al suport i la confiança de persones i institucions. AIDA actua en les comunitats, països i sectors on és sol·licitada, sempre i quan, després d'un anàlisi tècnic adequat, es comprovi que pot aportar un valor afegit a la intervenció proposada. En els últims anys han desenvolupat projectes a Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh, Marroc, Guinea Bissau, Líban, Cambodja, Síria, Colòmbia i Equador.

AIDSconsortium
AIDSconsortium
www.aidsconsortium.org.za

AIDS CONSORTIUM és una de les majors xarxes de Sud-àfrica que treballen per eradicar i millorar les condicions dels pacients que pateixen el VIH/sida, amb més de 200 afiliats entre organitzacions i associacions. L'organització representa la xarxa al Consell Nacional Sud-africà del VIH/Sida. La seva missió és la de mobilitzar a la comunitat per maximitzar els recursos existents i conjuntament poder disminuir la població afectada, controlar la malaltia i sensibilitzar-la al voltant del VIH/Sida.


AÏMA
AÏMA<br>Salut mental per a tothom!
www.saintcamille.net

Aïma-sm és una associació sense ànim de lucre que té com a principals objectius donar a conèixer la realitat de la salut mental als països més desafavorits de l'Àfrica occidental i donar suport a les organitzacions i associacions especialitzades en malalties psíquiques. Aïma-sm ha promogut la relació amb l'Associació Saint Camille de Lellis de Bouaké, Costa de Marfil (Àfrica), dedicada a promoure la recuperació, acollida i reinserció sociolaboral de malalts mentals a l'Àfrica occidental.


Alameda County Public Health Department
Alameda County Public Health Department</br>Respectant la diversitat i la salut de la comunitat
http://www.acphd.org/

Alameda County Public Health Department té una sèrie de programes i serveis dissenyats per a protegir la salut i la seguretat dels residents a diverses comunitats estatunidenques. El seu objectiu és treballar amb la comunitat vetllant per la salut i el benestar de totes les persones, respectant la seva diversitat. Compta amb una sèrie de programes i serveis dissenyats per protegir la salut dels seus residents, així com la prevenció de malalties i l’accés a serveis mèdics i de salut de qualitat.


Aliança per la Mineria Responsable
Aliança per la Mineria Responsable (ARM)</br>Defensant la mineria artesanal i la qualitat de vida dels miners
http://www.responsiblemines.org/, http://www.fairmined.org/es/

La Fundació Aliança per la Mineria Responsable (ARM), amb seu a Colòmbia, té la missió d'establir estàndards per a la Mineria Artesanal i de Petita Escala (MAPE) i facilitar que els productors lliuruin al mercat metalls i minerals certificats amb segells com Fairmined a través de cadenes de subministrament justes, amb la finalitat de contribuir a la transformació de la mineria artesanal en una activitat social i ambientalment responsable i millorar la qualitat de vida dels miners artesanals, les seves famílies i comunitats.


ALN
ALN<br>Promovent canvis d'actitud entorn al VIH/Sida.
www.aln.org.za

L'AIDS Legal Network és una organització local no governamental amb seu a la Ciutat del Cap, Sudàfrica. Es dedica a la protecció dels drets humans, la promoció de les persones afectades de VIH/Sida per a poder viure en llibertat gràcies a uns programes de capacitació, educació, promoció, creació de xarxes i campanyes de sensibilització. El més important per ALN és redirigir les pràctiques i actituds de discriminació cap a un canvi més conscient i d'aquesta manera facilitar una resposta integral basada en la protecció dels drets humans.


Àmbit Dona
Àmbit Dona</br>Un niu on fer-se forta
http://fambitprevencio.org/

'Àmbit Dona' és un centre d’atenció integral a la salut, física, psicològica i social, situat al Raval de Barcelona per a persones que exerceixen la prostitució, dones i transsexuals femenines. Ofereixen atenció social, assessorament en salut sexual i reproductiu i prevenció i atenció a les violències masclistes. Aquesta atenció la basen en l’apoderament i l’autonomia de les persones.

Amics de la terra
Amics de la terra</br>Per la justícia social i ambiental
https://www.tierra.org/

Amigos de la Tierra és una associació ecologista que té la missió de fomentar un canvi local i global cap a una societat respectuosa amb el medi ambient, justa i solidària. Lluiten per aconseguir que el centre de les polítiques siguin les persones i la Terra, i per això denuncien empreses i administracions alhora que proposen solucions per aconseguir un món més just.