Tornar

DNDI

Drugs for Neglected Disease Iniciative

La iniciativa "Medicaments per a Malalties Oblidades" (DNDi són les seves sigles en anglès) és una organització sense ànim de lucre orientada a les necessitats dels pacients. Es dedica sobretot a la investigació i desenvolupament (I+D) de medicaments per a malalties oblidades com per exemple la leishmaniasis, la malaltia de Chagas, la malaltia de la son, la malària i el VIH/Sida infantil. DNDi treballa en projectes I+D amb una estreta col·laboració amb els seus socis (comunitat científica inernacional, sector públic i indústria farmacèutica). La missió principal de la iniciativa és proporcionar des d'11 a 13 nous tractaments per a aquestes malalties per a l'any 2018.

Compartir

1$ pour 1 vie

Quan la investigació sanitària es mou per prioritats de negoci, les malalties no rentables esdevenen malalties oblidades.

Kill or cure? Neglected Diseases

Moltes de les malalties oblidades es podrien prevenir i eradicar, si es consideressin prioritàries pels sistemes de salut pública.

Kill or cure? The Measles War

Una guerra desencadena morts de combat i també, en desestructurar una societat, morts que s'evitarien amb una simple vacuna.