Fórum Mulher

Coordinació per a les dones en desenvolupament

Tags

L'organització es defineix com a societat civil amb perspectiva feminista. Assumeixen el paper d'organització mediadora entre la societat civil i l'estat, en les relacions amb les polítiques governamentals i l'enfortiment de les organitzacions que lluiten pels drets de les dones. El seu compromís és batallar per la transformació dels principis i pràctiques sociocultrals masclistes, enfrontant les relacions jeràrquiques de poder entre dones i homes, tenint com a base el respecte per els drets humans i la millora de la posició de les dones en la societat.

Kuhluka

La veu de les supervivents de l'abús

Tags

Kuhluka aborda problemes de drets de les dones com la violència de gènere posant en dubte i interpretant les pràctiques culturals. Al mateix temps, aprofita les creències i costums positives originals que, per una banda, eliminaran la violència de gènere contra les dones i, per altra banda, proporcionaran ambient segur i protector per a la curació de les supervivents de la violència. Després d'una horrible experiència de violència domèstica que va deixar a Machel cega d'un ull, l'any 2015 va iniciar el moviment Kuhlkuka, una iniciativa sense ànim de lucre que capacita a les dones supervivents de l'abús domèstic i de gènere perquè trobin la seva veu i també els seus peus per allunyar-se de l'abús i influir en les polítiques públiques per crear un ambient de suport mutu per aturar més violències.

Amics de la terra

Per la justícia social i ambiental
Amigos de la Tierra és una associació ecologista que té la missió de fomentar un canvi local i global cap a una societat respectuosa amb el medi ambient, justa i solidària. Lluiten per aconseguir que el centre de les polítiques siguin les persones i la Terra, i per això denuncien empreses i administracions alhora que proposen solucions per aconseguir un món més just.
Feniss neix a Barcelona amb el compromís de contrigbuir a l’eliminació de l’obsolesceència programada, la conservació dels recursos naturals i la qualitat de vida de les persones, participant de forma activa en el canvi cap a un model econòmic i social basat en la sostenibilitat.
Zero Waste Europe és un moviment que no para de créixer i que inclou a comunitats, empreses, experts, influencers i altres agents de canvi que treballen junts amb la mateixa missió: eliminar els residus a la nostra societat.
iFixit és una comunitat global de persones que s'ajuden mútuament a arreglar coses. Entre tots, estan construint el manual gratuït per reparar qualsevol cosa i lluitar, així, contra l'obsolescència programada i la contaminació tecnològica.
Veure més