cartell genèric mostra

Arriba la 15a edició de la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció

Aquesta 15a edició de la mostra de cinema serà diferent. Aquest any des de Salut, Drets, Acció estem construint aliances amb els principals col·lectius en defensa del Dret a la Salut a Catalunya i per aquest motiu, sortim de les sales de cinema, i ens llancem a fer carretera, proposant sessions organitzades conjuntament amb aquests col·lectius per apropar els debats als barris, pobles i places arreu del territori català.

 

Acabem de passar un tsunami que ha arrasat molts hàbits. Aquest tsunami però, també ens ha deixat clar que la salut és un esforç col·lectiu, que només els sistemes públics fan front a les crisis estructurals i que el mal de la privatització i l'avarícia de les grans corporacions no tenen límit passant per sobre del dret a una vida digna arreu del món. Ha quedat palès que aquella sanitat pública modèlica és plena de pedaços, explotació laboral i interessos privats. 

 

Així que si la salut és nostra, hem de plantejar quin és el model que volem, per una salut justa, inclusiva i una vida que valgui la pena ser viscuda.

Primera parada
Disconnected a la Universitat de Girona

cartell Girona Disconnected

Aquest dimecres, 10 de novembre s'estrena la Mostra de Cinema a la Universitat de Girona.