Bloc

II Encontre Artístic Internacional per a la prevenció de la violència de gènere

Obertes les candidatures del II Encontre Artístic Internacional per a la prevenció de la violència de gènere

Els centres artístics interessats a participar en una nova edició d’aquest concurs de creació artística tenen temps per inscriure’s fins al pròxim 10 de juliol.


Torna una nova edició de l’Encontre Artístic Internacional per a la prevenció de la violència masclista, un concurs de creació artística que enguany s’emmarca dins...

II Encontre Artístic Internacional per a la prevenció de la violència de gènere

Obertes les candidatures del II Encontre Artístic Internacional per a la prevenció de la violència de gènere

Els centres artístics interessats a participar en una nova edició d’aquest concurs de creació artística tenen temps per inscriure’s fins al pròxim 10 de juliol.


Torna una nova edició de l’Encontre Artístic Internacional per a la prevenció de la violència masclista, un concurs de creació artística que enguany s’emmarca dins

Primera Trobada d'intercanvi de bones pràctiques sobre Salut Planetària entre universitats

Primera Trobada d'intercanvi de bones pràctiques sobre Salut Planetària entre universitats

El programa Salut, Drets, Acció organitza una trobada d’intercanvi d’experiències i bones pràctiques amb representants de tres universitats internacionals. Amb el contingut de la sessió s’elaborarà un informe d'incidència política a partir del qual es treballarà la Salut Planetària a l'Ajuntament de Barcelona.

 

Tres universitats internacionals participaran en la

17a Mostra Cinema Salut Drets Acció

Torna la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció amb el lema 'Ens hi juguem la vida'

La inauguració serà el pròxim 18 d’abril als Cinemes Girona amb un debat amb els protagonistes de ‘Don Benjamín’, un documental per reflexionar sobre el risc de la crisi ambiental per a la conservació de la vida al planeta.


Torna una nova edició de la Mostra de Cinema “Salut, Drets

SDA nova etapa salut planetària

"Salut, Drets, Acció" inicia una nova fase incorporant la mirada de la Salut Planetària

Aquest canvi de rumb del programa impulsat per Medicus Mundi Mediterrània per visibilitzar, debatre i crear coneixement entorn al Dret a la Salut, es fa de la mà de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) com entitat en consorci. 

 

Després de gairebé dues dècades treballant per la sensibilització, l’apoderament i

cartell genèric mostra

Arriba la 15a edició de la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció

Aquesta 15a edició de la mostra de cinema serà diferent. Aquest any des de Salut, Drets, Acció estem construint aliances amb els principals col·lectius en defensa del Dret a la Salut a Catalunya i per aquest motiu, sortim de les sales de cinema, i ens llancem a fer carretera, proposant sessions organitzades

Sessió preparatòria de la IPHU

Barcelona acull la Universitat Internacional per la Salut dels Pobles (IPHU)

Barcelona acollirà del 4 de maig al 25 de juny la Universitat Internacional per la Salut dels Pobles. La IPHU (per les seves sigles en anglès) és una escola per a activistes de la salut promoguda per l'organització internacional People’s Health Movement (PHM, Moviment per a la Salut dels Pobles), que compta amb més de 45 edicions realitzades a països de tot el món, com Egipte, Sud-àfrica, Kenia, Senegal, Gran Bretanya, Bèlgica, India, Nepal, Sri Lanka, Filipines, Equador, Brasil, Cuba, Guatemala, El Salvador, Canadà i EEUU.
Personal sanitari

Carta oberta als governs i institucions de la UE

El 7 d’abril, el Dia Mundial de la Salut, nosaltres, una àmplia coalició d’organitzacions civils d’arreu d’Europa, exigim urgentment als nostres governs i a les institucions de la UE que implementin una resposta a la Covid-19 basada en la solidaritat global, i que actuïn per garantir que les vacunes i els productes mèdics contra la Covid-19 són accessibles per tothom, arreu del món. Cal augmentar la producció d’aquests productes el més aviat possible.
Festival Tectònic, del 22 d’octubre a l’1 de novembre del 2020.

Salut, Drets, Acció és Tectònic

El confinament va arribar sense avisar, i veient com s’allargava més de l’esperat, cadascú des de casa seva, vam començar a pensar si seria possible continuar amb la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció després de tretze anys d’història. S’havia de cancel·lar o si ens podíem adaptar a les circumstàncies que s’anaven dibuixant, a poc a poc, amb el transcurs dels dies?
Relatoria gràfica del webinar feta per l'il·lustrador Martin Tognola

Lucha contra las privatizaciones sanitarias y experiencias a Europa durante la Covid19

A final del mes de maig d’enguany, encara sota un confinament estricte a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, vam decidir impulsar un webinar amb una colla de companyes d’arreu d’Europa per conèixer i compartir experiències de lluita contra les privatitzacions sanitàries. La pandèmia mundial havia destapat les vergonyes i mancances del nostre model sanitari. Els efectes de les retallades i la privatització en la sanitat pública es feien notar en un moment de màxima pressió sobre el sistema.