Persones escoltant una ponent
Què fem?

Després d’anys que els promulgadors de polítiques públiques han ignorat o establert mesures insuficients de lluita contra el canvi climàtic, es dibuixa una alternativa per a un desenvolupament humà sostenible dins dels límits biofisics del planeta, la Salut Planetària.

Coneixement en Salut Planetària

Treballem amb actors clau de la societat civil catalana i amb la ciutadania catalana perquè augmentin el seu coneixement en Salut Planetària i puguin, mitjançant aquesta disciplina, donar respostes col·lectives als reptes que la humanitat tenim per davant (epidèmies, inundacions, sequeres, augment de les temperatures, etc.).

Incidència política

Organitzarem diferents jornades d'intercanvi de bones pràctiques en Salut Planetària que ens permetrà elaborar un informe d’incidència política per iniciar un procés amb l’Ajuntament de Barcelona per tal d’adaptar les polítiques públiques d’aquest municipi a aquesta nova perspectiva de Salut Planetària.


També seguim amb els ingredients de la campanya que sempre ens han donat tants bons resultats de participació com la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció, la nostra secció de podcasts VEUS o la nostra feina amb estudiants de diferents nivells educatius i de diferents disciplines d’arreu de Catalunya. Aquí destaquen els tallers en Dret a la Salut amb estudiants de ciències de la salut i l’Encontre Artístic Internacional amb el que treballem l’art i el gènere com eines de transformació social.