Bloc

SDA nova etapa salut planetària

"Salut, Drets, Acció" inicia una nova fase incorporant la mirada de la Salut Planetària

Aquest canvi de rumb del programa impulsat per Medicus Mundi Mediterrània per visibilitzar, debatre i crear coneixement entorn al Dret a la Salut, es fa de la mà de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) com entitat en consorci. 

Després de gairebé dues dècades treballant per la sensibilització, l’apoderament i la...

Festival Tectònic, del 22 d’octubre a l’1 de novembre del 2020.

Salut, Drets, Acció és Tectònic

El confinament va arribar sense avisar, i veient com s’allargava més de l’esperat, cadascú des de casa seva, vam començar a pensar si seria possible continuar amb la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció després de tretze anys d’història. S’havia de cancel·lar o si ens podíem adaptar a les circumstàncies que s’anaven dibuixant, a poc a poc, amb el transcurs dels dies?
Relatoria gràfica del webinar feta per l'il·lustrador Martin Tognola

Lucha contra las privatizaciones sanitarias y experiencias a Europa durante la Covid19

A final del mes de maig d’enguany, encara sota un confinament estricte a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, vam decidir impulsar un webinar amb una colla de companyes d’arreu d’Europa per conèixer i compartir experiències de lluita contra les privatitzacions sanitàries. La pandèmia mundial havia destapat les vergonyes i mancances del nostre model sanitari. Els efectes de les retallades i la privatització en la sanitat pública es feien notar en un moment de màxima pressió sobre el sistema.